Hosting szolgáltatásaink - SPS

Válasszon hosting szolgáltatásaink közül, rendelje meg az Önnek legkedvezőbb csomagunkat.

A sikeres weboldal alapja a megfelelő háttérszolgáltatás

Minden weboldalnak vagy webáruháznak szüksége van egy tárhelyre, amire feltölthető és így publikussá válik mindenki számára. Nem mindegy, hogy ez a tárhely milyen tulajdonságokkal bír, mennyire vannak biztonságban az adataink, mennyire megbízható hardver áll a szolgáltatás mögött, és egyáltalán mennyire biztosított maga a szolgáltatás üzemelése. Az SPS (Seo Price Storage) egy online elérhető tárterület, melyben a számodra kritikus adatállományok tárolhatóak, így biztosítva a zavartalan üzletmenetet.

Az általunk kínált tárhelycsomagok előnyei

 • Korlátlan domain és aldomain használat
 • Biztonságos e-mail küldés és fogadás (SSL/TLS-el titkosított)
 • Korlátlan számú e-mail fiók és e-mail alias
 • Spam- és vírusszűrés
 • Korlátlan FTPS (SSL-el titkosított) hozzáférés
 • PHP-ben írt alkalmazások futtatása
 • MySQL adatbázis-kezelő használat
 • ionCube® PHP forráskód titkosítás támogatása
 • Redundáns adattárolás, napi mentés (helyi és távoli)

Hosting árak

Hosting árakról az Árak menüpontban tájékozódhatsz. Vedd igénybe további szolgáltatásainkat, és kérd kedvezményes árajánlatunkat.

Mit érdemes tudni a domain regisztrációról?

 • Felelősség. Kizárólag a domain-igénylő, illetve domain-használó felelős a domain név megválasztásáért, jelentéstartalmáért, használatáért és ezek következményeiért, a domain név választás és használat jogszerűségéért, a domain név választással vagy használattal harmadik személynek okozott kárért.
 • Regisztrálhatóság. Ha a domain szabad az még nem jelenti azt, hogy regisztrálható is. Ilyen esetek, például ha védjegy, cégnév, személynév, művésznév vagy egyéb jogcím miatt nem lehetséges a tényleges regisztráció. Kérjük, mindig tájékozódj a védjegynyilvántartások, cégjegyzékek és egyéb névhasználati jogosultságokat ellenőrző nyilvántartások segítségével.
 • Adathelyesség. A domain ellenőrzés kizárólag tájékoztatásra szolgál. Egy domain állapotát 100% biztonsággal az adott domain központi nyilvántartójának honlapján lehet megtudni.
 • Érvényesség. A domain ellenőrzés eredménye mindig csak a pillanatnyi állapotra érvényes. Előfordulhat, hogy az ellenőrzés és - az előfeltételek teljesülésével - a foglalás ideje között valaki más korábban lefoglalta a domaint.

Takaríts meg időt a domain ellenőrzés elvégzésével!

Ellenőrizd le keresőnkben a domain elérhetőségét, ezután néhány kattintással leadhatod a megrendelésed.

Domain vagy IP Cím: Ellenőrzés Megrendelés

Időben újítsd meg domain-edet! Nálunk lehetőséged van több évre előre lefoglalni a domain neveket. Az évek száma a nyilvántartók által központilag engedélyezett időtartamtól függ, például .com esetében akár 10 évre is lehetséges a megújítás.
Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy időben értesülj egy lejáró domain-ről. A lejárat előtt többször is figyelmeztetünk a megadott e-mail címen.

Stratégiai partnereink

Kérd ajánlatunkat, nem kerül semmibe!

  

Kapcsolati információk

Kérd ingyenes ajánlatunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén. Kérjük, válasszd az általad preferált nyelvet.


Ausztria

Város:

Bécs

E-mail cím:

info@seo-arak.hu

Telefon:

+43 699 17335395

Ügyfélfogadás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-tól 18:00-ig.
Hétvégén: csak e-mailben.

Beszélt nyelvek:

Német, Magyar


Magyarország

Város:

Budapest

E-mail cím:

info@seo-arak.hu

Telefon:

+3630 661 9814

Ügyfélfogadás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-tól 18:00-ig.
Hétvégén: csak e-mailben.

Beszélt nyelvek:

Angol, Magyar