Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálással az élre!

Keresőoptimalizálás szolgáltatást kerestél és meg is találtad!

A két legfőbb szolgáltatásunk a keresőoptimalizálás és a keresőbarát weboldal készítés. Ez nem véletlen, hiszen a kettő egymás nélkül nem sokat ér. Hiába a korszerű és mobilbarát weboldal, ha a kulcsszavakra rajtunk kívül mindenki más megjelenik, csak épp mi nem. Ez fordítva is igaz, hiába optimalizálunk agyon egy weboldalt, ha az alapjaiban véve alkalmatlan erre a feladatra. Az optimális eset és jó kiinduló alap, amikor a weboldal is megfelel a Google irányelveinek, de persze ez nem mindig van így. Segítünk, tanácsokkal látunk el, amit ha megfogadsz, megtérül a befektetésed. Garanciát vállalunk minden kiválasztott kulcsszóra, mindemellett határidőre dolgozunk. A havidíjas keresőoptimalizálással jól lehet előre kalkulálni, hiszen minden hónapban ugyan annyit kérünk, mert nálunk nincsenek rejtett költségek!

Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás egy befektetés. Havonta befektetsz egy fix összeget, annak érdekében, hogy egy idő után már ne kelljen. Ha nem a keresőoptimalizálást választod, akkor már kiadásról beszélünk. XY kiadás mellett N darab látogatóra tehetsz szert, például egy AdWords hirdetéssel. Itt kihangsúlyoznám a látogató szót, mert még egy jól optimalizált kampány esetén is elég gyakori a nem releváns látogatók száma, ha más nem, a konkurencia "lekattintja" a hirdetéseidet. Mindemellett a hirdetések csak addig jelennek meg, amíg az egyenlegeden van pénz, vagy épp a napi limit engedi... Persze a keresőoptimalizálás is pénzbe kerül, sokszor nem is kevésbe, viszont átlagosan 3-4 hónap után már "megtermeli" a havonta befektetett összeget. A határidő lejártával (átlag 10-12 hónapos szerződéseket kötünk), az elért első oldalas pozíciók továbbra is releváns látogatókat eredményeznek, úgy, hogy nem invesztálsz bele pénzt.

A keresőoptimalizálás árakról az árak menüpontban a SEO-ÁRAK bekezdésben olvashatsz bővebben .

A keresőoptimalizálás általános menete:

  • Meta és title tagok optimalizálása minden aloldalon, headerek vizsgálata.
  • Javaslattétel a landing page html hibák javítására és a tartalom módosítására.
  • Google Webmestereszközök optimalizálása.
  • Webhelytérkép elkészítése, felolvasási kérelmek és indexelések kezdeményezése.
  • Kulcsszósűrűség optimalizálása.
  • A webhelyre mutató és a webhelyről kimenő linkek optimalizálása.
  • Google robot vezérlők beállítása, tesztelése, nyomon követése.
  • Folyamatos tartalomfigyelés és tartalomfrissítés.

OK, de mikor kerülök az első oldalra?

Egy újonnan készített keresőbarát weboldal sokkal jobb pozícióból indul, mint egy átlag weboldal, sokkal gyorsabban éri el a kulcsszavakra a kívánt pozíciót, immunisabb az algoritmusfrissítésekre, így kisebb mértékű az elért pozíciók ingadozása, jobban reagál és jobban teljesít egy új termék vagy szolgáltatás bevezetésére. Ha az átlagot nézzük, (a Google irányelveinek megfelelő, legális keresőoptimalizálási eszközökkel) akkor 3-4 hónapba telik, míg a kiválasztott kulcsszavak valamelyikére első oldali helyezést sikerül elérni. Persze vannak akiknél ez már az első hónapban sikerül, de ahol a kulcsszó körül kialakult verseny magas és a konkurencia is erős, ott nyilván ez több időbe telik. Aki bármi mást mond az hazudik. Nem lehet azt mondani, hogy X weboldal Y nap múlva Z helyezést fog elérni.


Hogyan indul a munka?

A leendő ügyfelek többnyire emailben keresnek meg, ezt is preferáljuk, de természetesen szívesen fogadunk bárkit a budapesti irodánkban, sőt egyes esetekben a személyes találkozót meg is követeli a feladat volumene. A megkeresést követően ingyenesen elvégzünk egy teljes körű elemzést, amiben vázoljuk a weboldal (ha van) gyenge pontjait, kielemezzük a profitképes kulcsszavakat és leírjuk, hogy szerintünk hogyan érdemes elindulni a vállalkozói siker felé. Az elemzést követően készítünk egy árajánlatot a keresőoptimalizálásra. Az ajánlatot követően elkészítjük a szerződéstervezetet, melyben a legfontosabb tényezők (mit-mikorra-mennyiért), valamint a garancia le van szögezve. A kölcsönös aláírást követő első munkanapon indítjuk a keresőoptimalizálást. Ez a nap lesz a fordulónap minden hónapban, ettől a naptól kezdve állítjuk ki a számlát havi rendszerességgel a szerződésben foglalt határidőig. A szerződés természetesen bármelyik fél részéről, indoklás nélkül 30 napos felmondási idő alkalmazásával a másik félhez intézett írásbeli nyilatkozattal felmondható. Büszkék vagyunk arra, hogy erre még sosem került példa, sőt a tapasztalat az, hogy a határidő lejártát követően az ügyfeleink további megbízásokkal látnak el minket.


Kérd ajánlatunkat, nem kerül semmibe!

  

Kapcsolati információk

Kérd ingyenes ajánlatunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén. Kérjük, válasszd az általad preferált nyelvet.


Ausztria

Város:

Bécs

E-mail cím:

info@seo-arak.hu

Telefon:

+43 699 17335395

Ügyfélfogadás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-tól 18:00-ig.
Hétvégén: csak e-mailben.

Beszélt nyelvek:

Német, Magyar


Magyarország

Város:

Budapest

E-mail cím:

info@seo-arak.hu

Telefon:

+3630 661 9814

Ügyfélfogadás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-tól 18:00-ig.
Hétvégén: csak e-mailben.

Beszélt nyelvek:

Angol, Magyar