SEO ÁRAK - KERESŐOPTIMALIZÁLÁS ÁRAK

Keresőoptimalizálással kapcsolatos információk, árak

A leglényegesebb szempont: SEO ÁRAK

SEO szolgáltatásunk havidíjas, ami azt jelenti, hogy a kölcsönösen elfogadott árat havonta, azonos összegben fizeti meg az ügyfél az optimalizálás kezdő napjától számítva. Mindenről szerződést készítünk, amiben lefektetjük, hogy mit vállalunk, és mi az amit a szerződés időtartama alatt elvégzünk.

A havidíjas keresőoptimalizálással lehet tervezni, a szerződésben foglalt idő alatt végig ugyanannyit kell fizetni az elvégzett feladatokért. Azonban teljesen jogos az a felvetés, hogy miért a „jelenben” kell fizetni azért a szolgáltatásért, aminek a jövőben lesz látszatja, hiszen normál esetben minden szolgáltatásért csak az igénybevétel után (az eredmény megmutatkozásakor) fizetünk. Mindenképpen le kell szögezni, hogy a keresőoptimalizálás egy bizalmi szolgáltatás, de ugyanazon az alapokon nyugszik, mint bármely más marketingtevékenység. Az óriásplakát és az újsághirdetés sem a megjelenés pillanatában „szállítja” a vevőket (nem beszélve arról, hogy nem célzott és nem mérhető marketingeszközökről van szó), pedig az elkészítéskor fizet a megrendelő. A sikerdíjas optimalizálás számunkra idegen forma, az egész folyamat ugyanis –sajnos– az ügyfél megtévesztésén alapul.

A felkínált – mondhatni – jelentéktelen kulcsszavakra, darabonként előre meghatározott összeget kérnek el. Amikor ezek a könnyen optimalizálható kulcsszavak megjelennek, az ügyfél havonta sikerdíjat fizet az optimalizálást végző cégnek, ami az esetek többségében sokkal nagyobb összeg, mintha havidíjat fizetett volna a valóban profitképes és minőségi kulcsszavakért. Nem beszélve arról, hogy sikerdíj gyanánt már a második oldal végétől kezdődik a számlázás.

A "keresőoptimalizálási tanácsadás" hívei sem vagyunk, az induláskori beállítás (legtöbb ügynökség ezt érti alatta, majd tulajdonképpen elengedi az ügyfél „kezét”) nem elég, a megfelelő szakember tisztában van vele, hogy havi szinten felügyelni kell az optimalizálást és minden változásra azonnal reagálni kell. Erre biztosíték a szerződés is.

Konkrét árakat az optimalizálandó weboldal és a kulcsszavak ismeretében tudunk adni. Az árak menüpontban további árképzési információkat találsz.


Mit jelent számunkra a keresőoptimalizálás?

Azt, hogy minden etikus és bevált módszerrel a találati lista elejére juttatjuk ügyfeleink weboldalát a megadott kulcsszavakra. Tulajdonképpen ez a keresőoptimalizálás (SEO: SEARCH ENGINE OPTIMIZATION) lényege. Közös érdekünk az első oldali (minél előkelőbb) találat, hiszen ügyfeleinknek így lesz profitja, nekünk pedig egy újabb sikeres projekt és pozitív visszajelzés.

Ugye Neked is fontos, hogy elöl legyél a Google találati listáján?

Ugye a Te weboldalad is azért jött létre, hogy profitot termeljen? Szeretnéd, ha a honlapodnak sok látogatója lenne, megismernék a termékeidet vagy szolgáltatásaidat, amelyekből vásárlások generálódnak, tehát a látogatók Nálad költenének és nem a konkurenseidnél? Minket többnyire olyan magánszemélyek és cégek keresnek meg, akiknek egy közös célja van: a PROFIT TERMELÉS. Termékednek vagy szolgáltatásodnak jó minősége önmagában sajnos kevés, ha nem találják meg a leendő ügyfelek a weboldaladat. Tekints a keresőoptimalizálásra úgy, mint egy befektetésre, mégpedig jó befektetésre!

A legfontosabb tehát, hogy weboldalad optimalizált legyen! Ha szolgáltatásod, vagy terméked a fontosabb kulcsszavakra a találati lista első oldalán szerepel, akkor a konkurensek helyett Nálad landolnak a látogatók, vásárlók, vagy leendő ügyfelek. Ne feledd: ha nem szerepel a weboldalad a találati lista első oldalán, olyan mintha nem is létezne!

Miért (csak) a Google?

Mert az emberek több mint 97%-a a Google keresőjén keres közvetve, vagy közvetlenül. A többi "ismertebb" kereső már nem tudja tartani azt a fejlődési iramot, amit a keresőóriás diktál. Nem hiába a következő a Google küldetése: "a világ összes információjának rendezése, univerzálisan elérhetővé és hasznosíthatóvá tétele". Minden ember zsebében ott lapul az "internet" - a hordozható (mobil) eszközöknek és a szélessávnak köszönhetően. Az információ csupán egy koppintásra van tőlünk, tedd Te is elérhetővé weboldalad a Google keresőjében!


Miért érdemes keresőoptimalizálást alkalmazni:

  • kifizetődő tevékenység: kis ráfordítással magas profitra tehetsz szert
  • hatékonyság: weboldalad látogatottsága a többszörösére növekszik
  • értékes látogatók: azok az érdeklődők jutnak el az oldaladra, akik ténylegesen költeni szeretnének
  • hitelesség: a fizetett hirdetésekkel ellentétben a látogatók jobban preferálják
  • tartósság: helyezéseid az idő múlásával egyre stabilabbak lesznek

Spórolj hát időt, energiát és pénzt azzal, hogy elveted az elavult vevőszerző eszközöket, és ne laikusként kezdj hozzá a keresőoptimalizáláshoz, hanem bízd ránk, bízd a mi szakértői csapatunkra a munkát!

Néhány gondolat a szakszerű SEO fontosságáról:

Minden elismerésünk annak, aki elolvas egy könyvet vagy beiratkozik egy tanfolyamra és nekikezd a munkálatoknak a saját weboldalán. Nekünk 5 évünkbe telt eljutni arra szintre, hogy kijelenthetjük magunkról: értünk a keresőoptimalizáláshoz. Tudni kell ugyanis, hogy a SEO-nak, bár egyszerűnek tűnik, mégis sok buktatója van, nem kellő körültekintéssel és megfelelő tapasztalat hiányában árthatunk az oldalunknak, ahelyett, hogy hasznot hoznánk.

A SEO eredményessége rengeteg dologtól függ: a kiválasztott kulcsszó, a domain név, a kulcsszó sűrűség, a weboldalra mutató hivatkozások ...stb., melyek használatának pontos ismerete nélkül katasztrofális eredmények születhetnek. Hasonló szolgáltatást kínáló cégek már 1-2 hét alatt bámulatos eredményt érnek el a látogatottságban, olyan módszereket és eszközöket használva, amelyet a Google hosszabb távon büntet, súlyosabb esetben az adatbázisából is véglegesen törli az ilyen eszközökkel "előre kényszerített" weboldalt. A tartós eredmény elérése érdekében fontos az előre megtervezett koncepció és az etikus eszközök használata.


Miért válassz minket?

A folyamatos informatikai fejlődéssel lépést kell tartani, hiszen az elavult technológiára senki sem vevő. Nagy hangsúlyt fektetünk az új trendek és szabványok elsajátítására, célunk a naprakész, friss tudás, amit a keresőoptimalizálás során is fel kell tudni használni. Manapság a mobil eszközök használata is igen jelentősen megnőtt, ezért ezekre az eszközökre külön is érdemes hangsúlyt fektetni. A mobil eszközökre történő optimalizálás jelentősége nem elhanyagolható, hiszen nem mindegy, hogy egy adott hirdetést milyen eszközön néznek meg, valamint ezeken az eszközökön milyen gyorsan és milyen minőségben érik el a keresett információt.

Számos weboldal keresőoptimalizálásán vagyunk már túl, ami nemcsak referenciaként szolgál, hanem a fejlődési lehetőséget is magában hordozza. Minden keresőoptimalizálás egyedi, mindegyiket kihívás elkészíteni, és örömmel nyugtázzuk mindig a megrendelők elégedettségét. Ügyfeleinkkel évek óta folyamatos kapcsolatot ápolunk, és folyamatos segítséget nyújtunk.


Keresőoptimalizálás Bécs / Ausztria

Tekintettel a külföldi megkeresésekre, melyek főként Ausztria és Anglia felől érkeznek, pár mondatban külön összefoglalnánk a keresőoptimalizálást külföldi vonatkozásban. A külföldi országokban a keresőoptimalizálás minősége és eredményessége teljesen megegyezik a hazaival, legtöbb külföldi ügyfelünk Bécs városából, valamint London környékéről érkezik. Az optimalizálás során a legfontosabb tényező az idegen nyelv anyanyelvi szinten történő megértése és alkalmazása. Természetesen kollégákkal beszélünk angolul és németül, de ez a keresőoptimalizáláshoz sajnos nem elegendő! Az idők során szerencsére mindkét területen sikerült kialakítani anyanyelvi osztrák és angol kapcsolatokat, így az ügyfeleinkkel közösen írt tartalmak minden szempontból megállják a helyüket. Referenciánk között megtalálsz számos sikeres külföldi projektet, vagy látogass el az osztrák oldalunkra. Személyes konzultációt is kérhetsz Bécsben és Budapesten egyaránt, ehhez kérjük használd a megfelelő elérhetőségeinket.

Kérd ajánlatunkat, nem kerül semmibe!

  

Kapcsolati információk

Kérd ingyenes ajánlatunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén. Kérjük, válasszd az általad preferált nyelvet.


Ausztria

Város:

Bécs

E-mail cím:

info@seo-arak.hu

Telefon:

+43 699 17335395

Ügyfélfogadás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-tól 18:00-ig.
Hétvégén: csak e-mailben.

Beszélt nyelvek:

Német, Magyar


Magyarország

Város:

Budapest

E-mail cím:

info@seo-arak.hu

Telefon:

+3630 661 9814

Ügyfélfogadás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-tól 18:00-ig.
Hétvégén: csak e-mailben.

Beszélt nyelvek:

Angol, Magyar