Weboldal készítés

Profi weboldal készítés alacsony weboldal készítési árak mellett!

A kritikus első 3 másodperc!

A Google felmérése szerint egy weboldalra érkező új látogató fejében az első 3 másodpercben eldől, hogy visszatér a találati listára, vagy marad és tovább böngészi az oldalt. Tehát, az üzleti életben az első benyomás nagy mértékben befolyásolja az üzletkötés kimenetelét. Gondolj csak abba bele, hogy Te egy "összecsapott" és elavult weboldalon vásárolnál szívesebben, vagy inkább egy letisztult, átlátható és trendi oldalon költenéd el a pénzed?

Az általunk készített weboldalak előnyei:

  • keresőbarát felépítés
  • szabványos és hibamentes kódolás
  • minden projektünk egyedi tervezésű
  • együtt dolgozunk az ügyfeleinkkel
  • naprakész tudással rendelkezünk
  • a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk
  • mobilbarát kialakítás
  • eladáscentrikus és felhasználóbarát weboldalakat készítünk
  • határidőre, rejtett költségek nélkül dolgozunk

Miben nyújtunk többet, mint mások?

Nyilván az érdekel a legjobban mivel tudnak többet az általunk készített weboldalak, mint más cégek által készített oldalak. Számos olyan erősségünk van, amit külön-külön több cég is ajánl, de együtt már sokkal kevésbé.

Letisztult & átlátható

Weboldal készítés során az egyik legfontosabb szempont, hogy a látogatók számára letisztult és átlátható legyen. Világosak legyenek a kínált szolgáltatásaink vagy termékeink, egyértelműen látszódjon, hogy mit kínálunk, mivel foglalkozunk.

Gyors & trendi

Egy weboldal vagy webáruház betöltési ideje fontos szempont mind a látogató, mind a Google szemében. A lassú és elavult weboldalak negatívan befolyásolják az oldal sikerességét, és a keresőkben elért helyezéseket.

Egyedi tervezés

Minden általunk készített weboldal egyedi tervezésű, nem dolgozunk sablonokból és nem másoljuk a konkurenciát. Büszkék vagyunk az egyedi tervezésekkel elért eredményekre, ügyfeleink elégedettségére.

Mobilbarát webdizájn

Napjainkra a weboldal készítés egyik alapkövetelménye lett, hogy az minden eszközön megfelelően jelenjen meg. Büszkék vagyunk rá, hogy az általunk készített weboldalak mindegyike átmegy a Google mobilbarát tesztjén.

Miért hasznos egy keresőbarát weboldal?

Egy újonnan készített keresőbarát weboldal sokkal jobb pozícióból indul, mint egy átlag weboldal, sokkal gyorsabban éri el a kulcsszavakra a kívánt pozíciót, immunisabb az algoritmusfrissítésekre, így kisebb mértékű az elért pozíciók ingadozása. Jobban reagál és jobban teljesít új termékek vagy szolgáltatások bevezetésére.


Növeld a sikerességed, növeld a forgalmad, váljon mobillá a Te céged is!

A weboldal készítés mára nélkülözhetetlen szolgáltatás minden cégnek és vállalkozásnak. Ma már szinte közhelynek hangzik, pedig az internetes megjelenés alapvető követelmény a cégek számára. Sokakban még nem tudatosult a weboldal készítés mekkora szerepet játszik az ügyfélszerzésben, ezért a webfejlesztést profikra kell bízni. Nem elég csupán megjelenni az interneten, megtalálhatóvá is kell válni a potenciális ügyfeleink számára. A weboldal készítés befektetés ahhoz, hogy honlapod bevételt termelő értékesítési csatornává váljon. Azt valljuk, hogy a weboldal készítés nem csupán szükséges kiadás, hanem befektetés, amely valódi profitot termel a tulajdonosának.

Kérd ajánlatunkat, nem kerül semmibe!

  

Kapcsolati információk

Kérd ingyenes ajánlatunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén. Kérjük, válasszd az általad preferált nyelvet.


Ausztria

Város:

Bécs

E-mail cím:

info@seo-arak.hu

Telefon:

+43 699 17335395

Ügyfélfogadás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-tól 18:00-ig.
Hétvégén: csak e-mailben.

Beszélt nyelvek:

Német, Magyar


Magyarország

Város:

Budapest

E-mail cím:

info@seo-arak.hu

Telefon:

+3630 661 9814

Ügyfélfogadás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-tól 18:00-ig.
Hétvégén: csak e-mailben.

Beszélt nyelvek:

Angol, Magyar